Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej.
Boss Spółka z o.o.
Rezerwacja on-line
PL


catering świąteczny 2020

catering_grafika

Zamów świąteczne potrawy 
w Hotelu Boss***


Specjalnie dla Państwa przygotowaliśmy zestaw aromatycznych dań na świąteczny stół.
Będzie nam ogromnie miło, jeśli zdecydują się Państwo wybrać coś z propozycji Hotelu Boss***.

Nasze propozycje świąteczne:bombka_kolacja


Przystawki (porcja - 120 g)
Tatar ze śledzia - 15 zł
Rolada z karpia z rodzynkami - 18 zł
Sandacz faszerowany krewetkami cocktailowymi - 21 zł
Tatar z łososia - 25 zł
Wolno pieczona wieprzowina w sosie wiśniowo-imbirowym - 20 zł
Śledź w sosie koperkowo–musztardowym -10 zł
Śledź w śmietanie - 12 zł
Ryba po grecku - 14 zł
Rolada szpinakowa z wędzonym łososiem - 16 zł
Pieczona roladka cielęca z pieczarkami i wątróbką - 17 zł
Pasztet z kaczki z żurawiną (1 porcja 500g) - 34 zł/kg

Zupy (porcja - 250 ml)
Krem z pieczonych buraczków z kwaśną śmietaną i ziołowymi grzankami - 12 zł
Barszcz czerwony z pasztecikiem drożdżowym - 12 zł
Barszcz czerwony z uszkami z kapustą i grzybami - 12 zł
Barszcz czerwony czysty - 8 zł
Zupa grzybowa z łazankami - 14 zł
Krem z grzybów leśnych - 18 zł
Paszteciki z kapustą i grzybami (1 porcja ok.60g) - 4 zł/szt.

Sałatki (porcja - 150 g)
Sałatka wegetariańska - 14 zł
Sałatka z pieczonych ziemniaków z kaparami i orzechami włoskimi - 14 zł
Sałatka nicejska - 14 zł
Sałatka z wędzonym pstrągiem - 14 zł
Sałatka z pieczonych buraków z kozim serem i czarnuszką - 14 zł
Jajko na sałatce jarzynowej - 14 zł

Dania główne (porcja - 150 g)
Pstrąg w sosie szczypiorkowym - 25 zł
Łosoś z grilla z sosem maślano-ziołowym - 30 zł
Karp smażony z pieczarkami - 26 zł
Sandacz saute na maśle - 27 zł
Pierogi z kapustą i grzybami - 29 zł/kg
Pierogi z pieczarkami i serem cheddar - 34 zł/kg
Pierogi z mięsem - 30 zł/kg
Uszka z kapustą i grzybami - 36 zł/kg
Kapusta z grzybami - 7 zł/porcję

Mięsa pieczone (porcja - 150 g)
Pieczony indyk z sosem Gravy i żurawiną - 28 zł
Pieczony schab nadziewany śliwkami z kremowym sosem - 28 zł
Rolada z polędwiczki wieprzowej z grzybami leśnymi w sosie własnym - 32 zł

Dania serwowane w całości
Łosoś w całości na zimno z sosem koktajlowym (dla około 30 os./ waga ok.3kg) - 800 zł
Pieczona Kaczka w całości faszerowana jabłkiem, pomarańczą i kaszą z sosem wiśniowo imbirowym (waga ok.2kg) - 70 zł/szt., 40zł / 0.5szt.

Ciasta
Makowiec - 30 zł/kg
Comber - 30 zł/kg
Piernik z owocami w czekoladzie - 30 zł/kg
Sernik z białą czekoladą - 35 zł/kg
Tort bezowy z kremem z mascarpone - 140 zł/szt.
Tort makowy - 80 zł/kg (1 szt. ok. 3 kg)
Tort chałwowy - 80 zł/kg (1 szt. ok. 2,5 kg)

Smacznego!

Zamówienia przyjmujemy do dnia 18.12.2020 r.
W celu złożenia zamówienia prosimy o kontakt mailowy: serwis.gastronomiczny@hotelboss.pl 
lub telefoniczny: 22 51 66 100/200 

Zapraszamy!

Newsletter

Zapisz się do naszego newslettera, by być na bieżąco z aktualnymi ofertami oraz aktualnościami.
Zgodnie z art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu w celu otrzymywania ofert marketingowych zawartych w naszym Newsletter od Centrum Konferencyjno-Szkoleniowe Boss sp. z o.o.
Wyrażam zgodę na przesyłanie przez Centrum Konferencyjno-Szkoleniowe Boss sp. z o.o. informacji handlowej zawartej w naszym newsletter środkami komunikacji elektronicznej zgodnie z ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną.

Udogodnienia

hotel boss
Hotel Boss*** otrzymał dotację z Polskiej Agencji Rozwoju Przedsiębiorczości w ramach działania 3.4. Dotacje na kapitał obrotowy
Programu Operacyjnego Inteligentny Rozwój 2014-2020