Zamów wielkanocne potrawy w Hotelu Boss***
PRZYSTAWKI
Roladki wołowe z grzybami /19 zł/100 g.
Sałatka z jajek i pieczarek z majonezem /17 zł/150 g.
Jajka faszerowane, podsmażane w skorupce /9 zł/szt.
Szpinakowa rolada z serkiem Philadelphia i wędzonym łososiem 21 zł/100 g
Pasztet wielkanocny /35 zł/0.5 kg.
Tradycyjna sałatka jarzynowa /12 zł/150 g.
Galantyna z kurczaka /20 zł/120 g.
Sałatka z kurczakiem i warzywami /20 zł/150 g.
ZUPY
Barszcz wielkanocny z jajkiem i białą kiełbasą /30 zł/litr
Żurek na wędzonce /40 zł/litr
DANIA GŁÓWNE
Roladki ze schabu nadziewany borowikami /35 zł/150 g.
Polędwica wieprzowa sous vide w sosie gravy /35 zł/160 g.
Kaczka pieczona z jabłkiem /65 zł/0,5 szt.
Kopytka lub kluski śląskie /11 zł/200 g.
Pierogi z pieczarkami i serem /14 zł/200 g.
Pierogi z serem /14 zł/200 g.
Sandacz w sosie śmietanowym /51 zł/150 g.
DESERY
Mazurek tradycyjny /40 zł/600 g.
Sernik krakowski /50 zł/500 g.
Jabłecznik /45 zł/500 g.
Tort bezowy z serkiem mascarpone i musem truskawkowym /190 zł/szt.
Tort makowy /150 zł/ kg.
Makowiec z bakaliami /40 zł/500 g.
Zamówienia należy przesyłać na adres: serwis.gastronomiczny@hotelboss.pl do dnia 03.04.2023 r.