Zapraszamy do składnia zamówień na potrawy świąteczne w Hotelu Boss***
PRZYSTAWKI I SAŁATKI
Roladki wołowe z grzybami /21 zł/100 g.
Galantyna z kurczaka /21 zł/120 g.
Jajka faszerowane, podsmażane w skorupce /12 zł/ 1 szt.
Szpinakowa rolada z serkiem Philadelphia i wędzonym łososiem 23 zł/120 g
Pasztet wielkanocny /35 zł/0.5 kg.
Tradycyjna sałatka jarzynowa /14 zł/150 g.
Sałatka z jajek i pieczarek z majonezem /17 zł/150 g.
ZUPY
Barszcz wielkanocny z jajkiem i białą kiełbasą /33 zł/litr
Żurek na wędzonce z jajkiem i białą kiełbasą /42 zł/litr
DANIA GŁÓWNE
Roladki ze schabu nadziewane borowikami /37 zł/150 g.
Polędwica wieprzowa sous vide w sosie gravy /37 zł/160 g.
Kaczka pieczona z jabłkiem /68 zł/0,5 szt.
Kopytka lub kluski śląskie /12 zł/200 g.
Pierogi z pieczarkami i serem (6 szt.), przy zamówieniu 1 kg -15 %. (30 szt.). /15 zł/200 g.
Pierogi z mięsem (6 szt.) przy zamówieniu 1 kg -15 %. (30 szt.). /15 zł/200 g.
Łosoś saute w sosie śmietanowym /53 zł/150 g.
DESERY
Mazurek tradycyjny - 1 szt. /45 zł/600 g.
Sernik krakowski /38 zł/500 g.
Szarlotka /30 zł/500 g.
Tort bezowy z serkiem mascarpone i musem truskawkowym /190 zł/szt.
Tort makowy (1,5 kg -210 zł) /420 zł/ 3 kg.
Makowiec z bakaliami /43 zł/500 g.
Babka piaskowa z kandyzowaną pomarańczą - 1 szt./ 29 zł/700 g.
Zamówienia należy przesyłać na adres: serwis.gastronomiczny@hotelboss.pl do dnia 25.03.2024 r.